Peraduan #KeluargaMembaca. Wang tunai RM1000 untuk dimenangi.

Menangi Hadiah Wang tunai RM 200 + 2 Baucar Istimewa (Combo Set) tajaan Pak Nik Burger (Sunway Putra Mall) x 5 pemenang.

Terma & syarat penyertaan.

1) Peraduan ini di buka kepada semua warganegara Malaysia tanpa mengira had umur kecuali ahli jawatankuasa PBAKL 2022. Penyertaan adalah PERCUMA.

2) Ambil gambar atau berswafoto bersama sudut / ruang membaca di rumah anda secara kreatif.

3) Muat naik gambar tersebut di akaun Instagram anda.

4) Follow dan tag akaun instagram @klibf.my pada gambar dengan caption yang menarik, dan jangan lupa letakkan hashtag #keluargamembaca dan #sudutmembacapbakl.

5) Pastikan akaun Instagram anda UMUM (public) untuk membolehkan para penilai melihat gambar tersebut melalui hashtag.

6) Gambar yang dimuat naik perlulah menjaga sensitiviti, tiada unsur perkauman, politik serta perkara yang boleh mencetuskan ketidaksenangan mana-mana pihak dan menyalahi undang-undang yang dikuatkuasakan di Malaysia.

7) 5 pemenang akan dipilih berdasarkan gambar yang paling kreatif dan menarik! ‘Like’ yang banyak juga menyumbang kepada faktor pemilihan pemenang.

8) Dengan menyertai peraduan ini, peserta dianggap BERSETUJU untuk mematuhi syarat-syarat dan terma peraduan. Pihak penganjur berhak untuk menukar syarat-syarat dan terma peraduan tanpa memberi notis kepada peserta.

9) Dengan menyertai peraduan ini juga, peserta MEMBERI KEBENARAN kepada pihak penganjur untuk menggunakan butir-butir peribadi seperti nama dan gambar pemenang sebagai bahan untuk tujuan pengiklanan, perdagangan dan/atau publisiti.

10) Keputusan pengadil adalah MUKTAMAD. Sebarang aduan atau pertikaian tidak akan dilayan.

Tarikh tutup penyertaan adalah pada 15 Mei 2022, jam 12 tengah malam. Pemenang akan diumumkan di FB dan Instagram @klibf.my dan dihubungi melalui laman sosial instagram masing-masing. Baucar Istimewa tajaan Pak Nik Burger boleh ditebus bermula sehari selepas nama pemenang diumumkan sehingga hari terakhir PBAKL 2022 (12 Jun 2022) di cawangan Sunway Putra Mall.

Category
Translate »